Свикнали сме да свързваме името на Лора Найденова с рецепти за ястия,

...
Свикнали сме да свързваме името на Лора Найденова с рецепти за ястия,
Коментари Харесай

Лора Найденова на лов за приключения в Папуа Нова Гвинея

Свикнали сме да свързваме името на Лора Найденова с предписания за ястия, с които освен да нахраним себе си и възможните посетители в събота вечер, само че и да ги впечатлим.

Освен да готви вкусно, а от време на време и доста бързо, Лора също по този начин обича да пътува. Не единствено у нас, само че и Европа. А когато има опция и по-далеч. От профила ѝ в Instagram разбираме, че още веднъж е поела на екзотично странствуване.

Лора Найденова е била в Папуа Нова Гвинея. В един от постовете си () тя разяснява, че това пътешестване е било планувано за 2020 година и даже забележителна част от нещата са били предплатени. Но поради пандемията всичко е пропаднало.
 Снимка 451623
Източник: FOX Networks Group Bulgaria

Тя отбелязва обстоятелството, че е от безнадеждните оптимисти, само че не към момента не може да повярва, че въпреки всичко пътуването се е осъществило след всичко случило се през последните две години. " Последните няколко дни вървяхме измежду джунгли, реки и екзотична растителност. Нощувахме в дребни селца изолирани от цивилизацията. Без ток, вода и интернет. "

Тези условия може и да наподобяват като сурови, само че Лора отбелязва, че всички са ги посрещали с необятни усмивки. В Папуа Нова Гвинея е посетила и естествен парк, където доста е желала да види от близко райската птица, която е знак на страната.

Но шансът (и птицата) не ѝ се е усмихнал. Лора Найденова приключва шеговито, че в Папуа Нова Гвинея пеперудите са с размерите на канарчета.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР